Szoftalkesz

Csúful berúgtam tegnap este. Kis bulinak indult, az egyik cigánylegény letöltött az internetről karaokeprogramot, projectorral kivetítette a dalszövegeket, arra örjöngtünk, és csúszott mellé a pia, sajnos felváltva, mert mindenből csak egy üveg volt, és sajnos a legényeknek is jól csúszott, én meg nem ismerem a határt, így történt meg aztán az, hogy szőke gádzsiként ottmaradtam egy beás, két oláh és három romnungró kanos fiúval, akik rögtön elkezdtek a nemi életemmel törődni, én addigra már megállás nélkül kacarásztam, könnyű dolguk volt. Szóval nem a kortárs roma festészetről beszélgettünk, hanem az firtatták, hogy ki tetszik közülük a legjobban, és én mondtam, hogy a Tibi, mert szerintem zseniális munkákat ad ki a keze közül, és a tehetség az mindig vonzó. (Tibi egyik alkotását nemrég díjazták is az ARC pályázatán.) Andrisnak pedig még mindig tetszem, aminek örültem, mert már rég megbántam azt, hogy pár éve visszautasítottam, nálam teljes mértékben igaz a közhely: csak azt bánom, amit nem tettem meg (de azért lehet, hogy mégsem kellett volna bezárkózni vele a fürdőszobába, szerencsére, erre öt perc múlva én is rájöttem).
Halványan emlékszem, hogyan értem haza, a fiúk mondták, hogy inkább elviszik ők a bringát, holnap ugorjak fel érte – pár háznyira laknak tőlem -, de valahogyan hazataláltam, mert arra már egészen pontosan emlékszem, hogy a vécékagylót ölelem, konstatálva, hogy szervezetem az egészséges méregtelenítést választotta.
Ha jobban belegondolok, a szoftalkholizmusomra már sokat költött a társadalombiztosító, mert ugye, azt a tripla le-, de méginkább elszúrt ritzbergert sem józanul ugrottam a Westend tetején található kis műjégpályán, ami után nem sokkal egy fiatal doki mosolyogva közölte, hogy akkor megműtenek.
- A pszichiáteremet akarom – kiabáltam sírva.
- Akar róla beszélni? – így a doki.

10 válasz: “Szoftalkesz”

  1. arnulf

    lol…jók ezek a sztorik.Még,még:))

  2. Huba

    Hát tényleg nagy hepaj lehetett, ha a bejegyzést kétszer szubmitoltad……..:)))))

  3. Elmo75

    “hat maga megbolondult, hat maga megbolondult / hogy mindent ketszer mond, hogy mindent ketszer mond?” :) )

  4. ShalomAlechem

    Répa, rajta vagy a BRFK tévéostrom-körözésen, fényképpel:

    http://www.police.hu/nyitooldal/cikkek/BRF_061004ill2.html

    19. képen

    Minden elismerésem! Bátor vagyol! És milyen vidám!

    (Vagy csak akkor is be voltál b@szva, mint állat???)

  5. ShalomAlechem

    Ajjajjjaj. Ezek szerint be is varrtak???

  6. batman

    Így könnyű lesz a BRFK-nak. Megnézik, hogy kik linkelnek a honlapjukra és máris ide találnak.

  7. Ignotus Pál

    Répa, ha tényleg bajban vagy, jelezd valahogy, talán tudunk segíteni!

  8. Répa

    Mit hadováltok itt összevissza? Egy hétig nem jutok gép elé, máris kitör a hirig. De már kijózanodtam :-) )) puszipuszicsók

  9. Répa

    Különben is, sokkal szebb vagyok, mint a 19-es képen a lány! És biztos szép képek vannak rólam a NBH aktáiban, hiszen elég sok illegális tüntetésen vettem részt, csak nem ilyeneken…

Válasz