Hirig

A társadalmi feszültségek jelei, az önbíráskodás, az agresszió az én mentálhigiéniás állapotomra is hatással van. Meg fogom verni Sajó Lacit, gyalázatos verset írt rólam, valahol érezte is, hogy ez nem szép, mert a könyv elejére azt írta nekem: remélem, nem fogsz nagyon megverni érte. De igen, Lacikám, ha kikerülsz a kórházból, nem úszod meg.
Találkoztam azzal a fideszes önkormányzati cigány képviselővel, aki hibásan idézi Bibót, megcsavargattam a fülét, meghúztam a haját, hülye dilettánsnak nevezetem, aki nem méltó a posztjára – és ráadásul micsoda égés volt ez nekem! (Persze, ha nem egy dilettáns bloger lennék, utánanézhettem volna én is…) Na és a szerkesztő? Aki kritika nélkül átengedi a hülyeségeimet? Vigyázzon ő is a hallószervére!
Riának és Lucának is leharaptam az orrát: a határidős szobadekorálással – amit még születésnapomra kértem tőlük – nem haladnak, potyába készítem a vacsorákat nekik, egyik itt, másik ott. A vége persze az összeveszés: hogy nem törődnek velem, az ajándékomra várnom kell, miközben jól tudják, a szobámban uralkodó ostromállapotokat nem viselem jól.
Csak a macskák nem zavartatják magukat: múlt éjszakai hirigjük során leverték az asztali lámpámat, kiverve ezzel a biztosítékot.
Folyik a vér a Harcosok Klubjában.

9 válasz: “Hirig”

  1. Huba

    …mindig csak a magyar népet éri a csapás !
    :)

  2. ShalomAlechem

    Magyargyűlölő cionista lehet az új izraeli államfő
    2006-10-18. 17:06:39

    Elie Wiesel, 1928-ban Máramarosszigeten született Nobel-békedíjas amerikai író lehet az egyik lehetséges jelölt az izraeli államfői posztra, ha a szexuális zaklatással vádolt Móse Kacav izraeli államfő esetleg lemondana – írta szerdán a Maariv című izraeli napilap.

    Wiesel egyik könyvében azt írja: “Az egyetlen kapcsolat köztem és a magyarok között az utálat.”

  3. Répa

    Wiesel még a 90-es évek elején Szigeten járt, az ott élő magyarok meghívására. Odament, és szépen elkezdte gyalázni a magyarokat. Mindig is csodálkoztam, hogyan kaphatott béke Nobel-díjat. :-( (

  4. Shalom

    Répa, mennyire lehet hinni szerinted a pletykáknak, hogy Izraeli állampolgárok és strómanjaik már szinte teljesen felvásárolták Magyarországot (földek, ingatlanok, cégek), azért, hogy a palesztinok mintájára minket is elkergessenek innen?

    Ha már Izrael nem tartható, vagy meg-atombombázzák, ide fognak menekülni?

    És akkor mi hova megyünk? Kerítés mögé, mint a palesztinok? Vagy ahogy Landeszmann rabbi javasolta, vissza Ázsiába?

    Van ebben valami igazság?

  5. kesztió

    Shalom, te eszméletlen vagy.

    De ne aggódj. Olyan jól megértenétek egymást.
    Mármint ti: az a kevés, aki hisz effajta egetverő marhaságokban.
    És az a másik kevés, aki tényleg ilyesmit forgat a fejében…

  6. Shalom

    Nem megállapítás, kérdés volt egy Értelmes Emberhez!

    Egetverő marhaság? Ha 1988-ban azt mondom, hogy 18 év múlva az ország gazdasága, a kapcsolódó infrastruktúrája nem magyar tulajdonban lesz, ugyanezt a kifejezést használták volna. Úgyhogy óvatosan a minősítésekkel…!

    Én még mindig Répa véleményére lennék kíváncsi. Hogyan látja egy mindenre nyitott, átlagon felüli intelligenciával, kiváló logikával rendelkező ember…?!

  7. Shalom

    Bocs, kimaradt…

    kapcsolódó infrastruktúrája 3/4 részben nem magyar

  8. Répa

    Hát, Kesztió, most csalódni fogsz bennem, mert bevallom, én az összeesküvés-elméleteket sokszor kritikátlanul elhiszem… Hogy kiárusították, eladták, kísérleteztek vele, hogy az AIDS vírust szándékosan terjesztik, hogy az Egyesült Államok hadserege fekete mágiával operál, mindent. Mindenesetre ezt az izraeli dolgot, amit nem Shalomtól hallok először, csak a hazai antiszemita közbeszéd gyöngyszemének hallom. Szerintem el kéne felejteni a világ nemzetiségi felosztását. Pénz van, hatalom, erőszak, és elképesztő méretű manipuláció. Szerintem, de mondom, ezek csak az én találgatásaim, az etnikai konfliktusok szítása kiválóan alkalmas arra, hogy vigyázó szemünket ne a valós problémákra vessük. A tőkének nincs nemzetisége.

  9. simi

    Mindenkinek, és mindennek van nemzetisége. Neked is, mikor jelentkezel egy munkahelyre, vagy bemész egy szórakozó helyre, vagy elmész külföldre. A tőke mögött ugyan olyan emberek vannak, mint Te. Amikor ráadásul szélsőségesen nacionalista emberek vannak mögötte, akkor mégannyira van a tőkének nemzetisége.

Válasz