Levél barátnőmnek

Drága Zeze, most már rászánom magam egy hosszú levélre, hogy ne csak címszavakban értekezzünk – ja, jut eszembe, van skype az internetkávézóban, szerintem előbb-utóbb tényleg meg kéne ejtenünk egy bájcsevejt.
Hát szóval először is, minden közhelyes gratulációtól mentesen: teljesen boldog vagyok, hogy boldog vagy, mondhatni, boldogságom mindig is függvénye volt annak, hogy más boldog-e. De írhatnál erről a boldogságról te is egy kicsit bővebben. Mondjuk, milyen volt a szülés, jó, tudod, hogy ez már az ötezredik szüléstörténet, amit el kell majd olvasnom/meg kell majd hallgatnom, de a te esetedben ez spec még érdekel is, tehát a technikai részletek (könnyű volt-e, apja ott volt-e, milyen ott a kórházi ellátás stb.) és a lelki tényezők (nem tört-e ki rajtad a megfoghatatlan szomorúság, s hogy milyen anyának lenni) egyaránt érdeklődésem fókuszában leledzenek.
Na, körülmetélés. Jó, nálatok ez nem volt kérdés, de egyébként pont V. Zsuzsa gyermekorvos írta azt egyszer, hogy lehet, hogy nem is olyan jó, és nem véletlenül van a fityma. Persze, szerintem Zsuzsa egészen egyszerűen nincs tisztában a hazai XY kromoszómájú egyedek higiéniai szokásaival. Maradjunk annyiban, hogy egy népegészségügyi felvilágosítás keretében a metróaluljáróban röpcédulán kéne osztogatni: fiúk, a fityma alatt is meg kell mosni! Szégyenletes, milyen tapasztalatokkal bírok én is, és ha erről beszélünk, szinte minden barátnőm tárházából előkerül egy-egy ilyen eset. És itt értelmiségi pasikról van szó! Lehet, hogy egész egyszerűen hatóságilag az összes férfit körül kéne metélni, akkor legalább nem kéne éjszaka Nitrofurantoin után rohangálni taxival, és a fájdalomtól sírva üldögélni a vécén.
A másik kritikus kérdés a fogmosás, sajnos, biztos előítéletes vagyok, de mintha ez is nemspecifikus lenne, az elhanyagolt fogak, az ápolatlan száj – na, biztos téged is ért már olyan borzalom, hogy valaki megcsókolni készült, és azt sem tudtad, merre menekülj.
Szerencsére, az egy szem megmaradt szeretőm – aki, megjegyzem, a tíz év legjobb numerája, csak sajnos egy verbomán esztéta, aki semmitmondó értelmiségi hablatyolással fárasztja a környezetét, eddig csak egy embert láttam, aki nem menekült el előle az első öt percben, Suba, a színházi rendező, vele hosszasan eldiskurált a kortárs japán zenéről – javára szóljon, hogy teljesen minimálcsomagos, ami ritka manapság: tiszta, udvarias, nem alkoholista, és nem kér pénzt sem. (Hinnéd, hogy ebben az országban ilyenek is élnek?)
Na, otthon is mindenféle perpatvar van. Tudod, Riánál az Oktogonon. Az egyik szomszéd, híján mindenféle interperszonális kapcsolatnak és értelmes elfoglaltáságnak – nincsenek jó meccsek a tévében, és az ótvaros nője is menstruál -, feljelentette a két macskát, hogy tönkretették az autóját. Pontosabban a két veszedelmes, erre kiképzett – rózsabimbó, Audi! – harcicica gazdáját: minket. Legalább egy óráig frászban voltunk, amíg nem találtunk egy állatvédő ügyvédet, aki körberöhögte a fejét, és azt mondta, hogy ez nagyjából a fickó problémája, nyugodjunk meg.
Aztán másnap – vagyis tegnap – csőrepedés volt, Ria azt mondta, ha nagyon fáradt, azt képzeli, hogy egy patak mellett üldögél, hát mondtam is neki, hogy nem kéne ennyit füvezni, vazeg! Most aztán tényleg itt csordogál egy kis csermely.
Tegnap aztán kijött a bádogos és vízvezeték-szerelő (a Tóth Gyula, hogy pentameter sor legyen), a sameszával, szétverték Ria szobáját, az egyik harcimacska rögtön az ágy alá menekült, a másik viszont ott kótnyeleskedett mindvégig, mondtam is a palléroknak, hogy vigyázzanak a macskával, mert a társadalomra veszélyes elem, és érintésre dorombolhat.
Kérdezem tőled ezek után: biztos nem hiányzik neked ez az ország?
Puszillak mindannyiótokat, és küldjél képet dögivel!

20 válasz: “Levél barátnőmnek”

  1. kesztió

    Az Egyesült Államok-beli média hallgat az esetről, csak mert az elkövetők zsidó szélsőségesek, de biztosak lehetünk benne, ha a támadók arabok lettek volna, a média csak ezzel foglalkozna.

    November 18-án egy 19 éves svéd emberjogi dolgozó lány arccsontját törte be egy zsidó szélsőséges Hebronban. Az eset akkor történt, mikor emberjogi aktivisták egy csoportja palesztin gyerekeket kísért haza.

    Tove Johansson Stockholmból és a csapata többi tagja körülbelül 100 zsidó szélsőségessel került szembe, akik héberül kezték skandálni a “Megöltük Jézust, titeket is megölünk!” szöveget.

    Ugyanaznap korábban legalább 5 palesztin – beleértve egy 3 éves gyereket is – lett megsebesítve a telepes szélsőségesek által, akik őrjöngve dobálták a helyi lakosokat kövekkel és üvegekkel. A palesztin gyerekeket is akkor támadták meg, mikor épp hazafelé tartottak az iskolából. Az izraeli hadsereg, akik nagy erőkkel vannak jelen a térségben, meg sem próbáltak közbelépni.

    Körülbelül 30 másodperc várakozás után a zsidó szélsőséges férfiak egy erőszakos csoportja körülállta a nemzetközi önkéntes dolgozókat és elkezdték őket leköpködni. Akik hátul voltak köpködtek, akik közelebb voltak, rugdosták az emberjogi dolgozókat.

    A katonák – akik csak pár méterre voltak – közönyösen nézték a történteket.

    Akkor az egyik telepes megütötte Tove-t az arca bal oldalán egy üres üveggel. Az üveg széttörte az arccsontját. A lány azonnal a földre esett, a zsidók pedig elkezdtek tapsolni, nevetni. A katonák, akik addig csak nézték mi történik, odajöttek a telepesekhez és csak annyit mondtak:

    “- Ok…, elég lesz fiúk.”

    Csak 3 zsidó támadót vettek őrizetbe, őket is azonnal szabadon engedték.

    A zsidó telepes orvos, aki 15 perccel később érkezett a támadás helyszínére, azonnal vallatni kezdte az az emberjogi dolgozókat, hogy ki az áldozat és mit keresnek Hebronban. Ezek után megtagadta a segítségnyújtást a földön fekvő vérző nőtől.

    5 perccel a telepes orvos kiérkezése után megérkezett a katonai orvos is, aki a sebesült nőt kezdte fenyegetni. Csak ezek után tették hordágyra.

    Az izraelita rendőrség nyilatkozata szerint nem vettek fel jegyzőkönyvet az esetről, továbbá a támadók közül ketten egyszerűen megmondták a rendőrségnek, hogy 2 órán belül visszarepülnek Franciaországba.

    A helyi telepesek zsidó turisták támogatását élvezik, akik a világ mindent tájáról – Franciaországból, Angliából és még az Egyesült Államokból is – érkeznek, hogy a telepesek kisszámú csoportjait erősítsék.

    Ilyen és ehhez hasonló incidensek nap mint nap megtörténnek, az elkövetők minden esetben zsidó szélsőségesek. A nemzetközi média ezeket az erőszakos támadásokat meg sem említi, sőt, egyenesen titkolja az emberek elől.

    http://www.atlanticfreepress.com

  2. kesztió

    Amennyiben a fenti hozzászólás szerzője hiteles forrásból idéz, én is mélységesen elítélem a zsidó szélsőségesek fentebb felsorolt bűntetteit. Ahogy más extrém elemek randalírozásait, netalán erőszakos cselekményeit hasonlóképpen.

    Ehhez képest az a csínytevés, hogy valaki ismét hosszászólásokat írogat a nevemben, visszaélve a nickemmel, valóban jelentéktelen apróságnak tűnik. Én azért észrevenném magam az illető helyében… :D

  3. batman

    “Lehet, hogy egész egyszerűen hatóságilag az összes férfit körül kéne metélni, akkor legalább nem kéne éjszaka Nitrofurantoin után rohangálni taxival, és a fájdalomtól sírva üldögélni a vécén.”
    Ez szerintem aberráció.
    Ha nem tetszenek a magyarországi szokások, el lehet menni!
    A körülmetélés szvsz csonkítás.
    A te logikádat követve hatóságilag köteleznélek a női körülmetélésre.

  4. Ursula nővér

    Répa, a mosdatlan pasi körülmetélve is undorító. Nem kellene finnyásabbnak, válogatósabbnak lenned? Sztem ebben a műfajban még a diploma meg a pozíció se számít. Nekem volt egy vezérigazgatóm, aki nyilvánosan a seggében turkált az ujjával, és utána megszagolgatta. :(
    Elsőnek nézd meg a hónalját, ha az loncsos, büdös, nem is érdemes tovább menni!
    Hacsak nem tartozik valaki azok közé, akik épp ezt szeretik..?! :)

    Kesztiokám, gyönyörűségem, épp be akartam neked irni 1 nagy piros pontot az elsőért, aztán látom megtagadod önmagad. Vagy fordítva. Most akkor melyik vagy te igazából? Veled elég sűrűn történnek ilyen bakik… :-)

    A kopizott irásról csak annyit, hogy amíg a Föld bolygó sajtójának háromnegyed része zsidó kézben van, a fennmaradó negyed rész majdnem teljes egészében zsidó bankok kegyétől függ, hogyan várhattok objektív tájékoztatást? Attól a köcsög Rupert Murdochtól, aki rögtön kirugatja az ujságírót, ha Izraelről bármi rosszat megír? Vagy a neokonok Fox tévéitől??? Akikhez képest a Pravda az igazmondások bibliája volt?!

    Batman, te szadista gonosz! Még csak elgondolni is ilyen vagdosódást! Pfúj!!!! :)

    *******

    Tegnap hallottam a Dohány u-i zsinagóga előtt:

    Az oktatási miniszter elmegy a borbélyhoz. Mikor belép, a borbély felkiált:

    - Jó napot kívánok, drága miniszter úr!!! Milyen frizurát parancsol?

    - Hát maga ismer engem?

    - Persze miniszter úr, tudja, én azelőtt tanár voltam, de kevés volt a
    fizetés, nem tudtam eltartani a családot, így hát elszegődtem fodrásznak.

    Kész a frizura, a miniszter megy haza taxin, ahogy beszáll, a taxis így szól hozzá:

    - Jó napot kívánok, drága miniszter úr!!! Hová lesz a fuvar?

    - Hát maga is ismer engem?

    - Persze miniszter úr, tudja, én azelőtt tanár voltam, de kevés volt a fizetés, nem tudtam eltartani a családot, így hát elszegődtem taxisnak.

    Hazaérnek, kiszáll a taxiból, odamegy hozzá egy rongyos koldus:

    - Jajj, aranyos drága miniszter úr! Adjon egy pár forintot, otthon éhen hal az asszony, meg a gyerekek.

    - Ember, csak azt ne mondja, hogy maga is tanár volt!

    - Jajj, dehogy, drága miniszter úr! Én még mindig az vagyok, csak lyukas órám van.

  5. batman

    Hát megkaptátok a 50%-os fizetésemelést, cserébe rájuk szavaztatok, most meg siránkoztok. Ti hoztátok a nyakunkra a szocikat, kedves tanárok! (tisztelet a kivételnek)

  6. Ursula nővér

    Van benne valami!!!

    De vedd figyelembe Batman, h folyamatosan hazudtak nekik a kampányban. Egy tanárember eccerűen nem tudja elképzelni egy miniszterelnökről, hogy az valójában cégéres gazember, hazug köcsög.

    De lehet h nincs igazam, mert ősszel meg ugyanezek a hájfejűek Demszkire szavaztak. Lehet, h mán a salját szemüknek se hisznek, inkább a tévének.

    Répa, 5 percre haggyad már abba a szexet, és írjál nekünk! Anyám, hogy irigyellek a szünet nélküli, éjjel nappali, permanens kopulációidért…. :)

  7. kesztió

    Ursula nővér,

    Őszinte részvétem, hogy benned viszont nincs valami.
    Vagy legalábbis nem szünet nélkül, éjjel-nappal, permanensen.
    Mert ha lenne, bizonyára nem irigyelnéd Répát érte… :D

  8. ShalomAlechem

    Batman: itt az egész országot átverték a tavaszi választáskor ezek a papucsszájúak. Nem csak a tanárok, hanem a tévékettőcsőcselék, meg a klubrádiófanok is úgy szavaztak, hogy elhitték a hazugságokat.

    De a legrosszabb az egészben, hogy a hazudós, simlis gazemberek még el se szégyellték magukat, mikor kiborult a bili…

    Ursula: mi az a zseg?

  9. kesztió

    Zseg (jeg) = szutyok, csak kicsit pejoratívabban. Ez viszont már tényleg vegytiszta román szleng… :D

  10. kesztió

    Ursulaaaaaa!
    Hiányzol. (Basszus, ezt én írtam?)
    Répa, te pedig meghaltál? Vagy megint megfáztál a legutóbbi anarchista tüntetésen?

  11. Ursula nővér

    http://repa.egologo.transindex.ro/?p=137

  12. Ursula nővér

    Shalom: így igaz. A zseg az szutyok, tárgyakban egy fazék fületöve, amit lustaságból fél éve mindig kihagyok mosogatáskor.
    Emberben meg pölö a klapanciasuszter M@rkó Béla, azzal az undoritó szőrrel a pofáján. Hogy volt nő, aki hagyta, hogy rámásszon…?! Hihetetlen perverznek kellett lennie…:)

    Az átverésről csak annyit, h a hülye magyar a tévéből nézi, h milyen idő van, ahelyett, h kinézne az ablakon. Na így van a választás is: a tévé megmondja kire kell szavazni. A csöki meg megy és ixel.
    (Most meg jajgat, mer nincs gyógyszer, becsukott a patika, a posta, drága az orvos, nem jár a vonat meg a busz. Úgy kell a büdör parasznyáinak, akkor kelletett volna gondolkodni, mikor annak az ideje vót!)

    Cukkerfülcsis csajszival futottunk ma össze. XXX-on felül van, de úgy öltözköd, mintha 15 lenne.
    Répa, képzeld, fülig szerelmes a gyurcsányiba, merhogy a stábjába dolgozik valamit. Tébolyult világ ez, egyre jobban az…

    Ez olyan, mintha te ágybabújnál a Cukorfalat Rómeóval! Tudod, az alfással.. :)

  13. kesztió

    „Ez olyan, mintha te ágybabújnál a Cukorfalat Rómeóval! Tudod, az alfással..”

    Ejh, Ursula, ha ez neadjisten megtörténne, nem Répa lelke szenvedné a traumát, mégcsak nem is az enyém, hanem Shalomban dőlne össze egy világ.
    Tudod, a bloglakók közül közismerten ő az exkuzív (elő)jogtulajdonos Répa szexuális szolgáltatásait illetően… :P

  14. Ursula nővér

    A fegyvereket a nők találták ki
    2007.02.23 11:08

    A tudósok szerint a nők használhattak először fegyvereket, hogy így ellensúlyozzák fizikai gyengeségüket a férfiakkal szemben.

    Az egyesült államokbeli Iowai Állami Egyetem kutatói Szenegálban vizsgálták a csimpánzok viselkedését. A csimpánzok genetikai állománya igen hasonlít az emberéhez.

    Megállapították, hogy főleg a nőneműek használnak eszközöket a többi állattal való összecsapások során.

    Szerintük az előemberek korában is a nőneműek lehettek azok, akik úttörők voltak a fegyverhasználatban. A vadászat során ugyanis szükségük volt segédeszközökre, mivel gyengébbek voltak a férfiaknál.

    A kutatás vezetője azt mondta: a nőknek praktikus megoldásokat kell kitalálniuk arra, hogy ellensúlyozzák a férfiak fizikai fölényét.

    A csimpánzokról már eddig is tudták a kutatók, hogy eszközöket használnak például a mogyoró feltöréséhez. Azt azonban eddig nem gondolták, hogy a vadászatnál is használnak eszközöket.

    A kutatók szerint a felfedezés okot adhat arra, hogy átgondolják az emberi viselkedés fejlődésének történetét.

    http://www.inforadio.hu/hir/tudomany/hir-106380

  15. Ursula nővér

    Szándékos gázolás dulakodás után
    február 24. szombat 19:05
    [MTI]
    Összeszólalkozás után szándékosan elgázolt egy férfit a 7-es főút szabadbattyányi szakaszán egy nő szombaton; a 21 éves budafoki férfit életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba – közölte az MTI-vel a rendőrség.
    Az eset előzménye, hogy az egyik szabadbattyányi szórakozóhelyen reggelre összeszólalkozott két mulatozó társaság. A nézeteltérés tettlegességig fajult. A két táborra szakadt csoport tagjai puszta kézzel, vascsővel, baltanyéllel, szamurájkarddal estek egymásnak – mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

    R. Szabó Ágnes tájékoztatása szerint a csetepatét követően a 7-es főút irányába távozók közül egy 24 éves tatabányai nő autójával szándékosan nekihajtott az ellenérdekelt csoportba tartozó egyik férfinek. Fellökte és a földre zuhanó fiatalemberre hajtott. Egy másik férfi pedig a gázoló kocsijának szélvédőjére esett. Ő könnyen sérült.

    A gázoló nőt előállították, s emberölés bűntett kísérletével gyanúsították meg. A vendéglőbeli összetűzés következtében ketten könnyebben sérültek. Kilenc embert előállítottak, s az ügyben garázdaság miatt indult eljárás.

  16. kesztió

    Hát az inkriminált 24 éves tatabányai nő sem mogyoró feltörésére használta az első kezébe akadó eszközt… :D

  17. ShalomAlechem

    “ha ez neadjisten megtörténne, nem Répa lelke szenvedné a traumát, mégcsak nem is az enyém, hanem Shalomban dőlne össze egy világ.
    Tudod, a bloglakók közül közismerten ő az exkuzív (elő)jogtulajdonos Répa szexuális szolgáltatásait illetően…”

    Neadjisten? Mi a manó? Mégiscsak meleg vagy? Hogy írhatsz le ilyet? Leborulva hálát kéne adnod a sorsnak, ha… :)

    Nekem Répa életem főnyereménye lenne!!! Előjog nélkül, csak úgy, mert mondjuk mindkettőnknek olyanunk van…

    De esélyem sincs. Répa az entellektüel típust szereti, aki nem okádja össze a szobáját, és az in deep állapotban is Hegel és Kant a téma.
    Ebben viszont Ignotus a befutó!!!

    Tényleg, hol vagy Ignotus? Eltűntél, mint Petőfi Segesvárnál…

  18. Ignotus Pál

    Shalom Alechem, Shalom!

    Sajnálom, de időhiány miatt…

    Mert előbb is rájöhettem volna a mondás bölcsességére: a tett halála az okoskodás.

    Így, mostanában inkább a tettekkel vagyok elfoglalva. Bele szoktam azért nézni a blogokba, s nagyra becsüllek párótokat, kik felveszik a kesztyűt az olyan Ephialtes félékkel szemben, mint L.C., a Kelemenék, vagy Kesztió.

    Furcsa módon Koncz Attila látszik köztük legtisztességesebbnek…

    Adjon nektek az Isten továbbra is sok erőt vitáitokhoz!

  19. ShalomAlechem

    Hasonlót kívánok neked is, gyakorlati tevékenységedhez!

    De ha már Ephialtes-t említetted, az általad említetteknél is jobban illik e név Markó Bélára! Aki lebratyizik Verestóy-val, de kirekeszti Tőkést. Nála nagyobb árulója pillanatnyilag nem létezik az erdélyi magyaroknak.

    Még hogy svájci minta… Röhej! Svájci politikusoknál nem a zsíroskenyér-motiváció érvényesül. S a többszörös áruló, becstelen, tehetségtelen, impotens rímfaragókból nem lesznek pártvezetők, és kormánytagok!

    Na de nem mérgelődök, ha van olyan, aki beveszi ezt a maszlagot, hát vegye be…!

    Sajnos mindig akadnak ilyenek…

Válasz