Válság

Kiestek belőlem a szavak. Az ujjaim, amelyek máskor könnyedén cikáznak ide-oda a klaviatúrán, most hosszasan simogatják a betűket, tétlenkednek… A pécék klaviatúráján az f és a j betűkön kis pöcök segíti a vakon gépelőket, ugyanez a két kis kiemelkedés a Macintosh billentyűzetén a d és a k betűkön található.
Nincs is már klaviatúrám sem: a gépem, bütykölés céljából, a szomszédos internetkávézóban van lassan már egy hete.
Az élet is nyögvenyelősen megy. Vontatottan, nyúlosan, mint amikor a videó bekapja a szalagot. Ria férfiügyilag kiborulás tárgyát képezi, ami egyébként nem sokat változtat az életmódján: így sem, úgy sem csinál otthon semmit. Ha nem dolgozik, egész nap döglik az ágyban, ha dolgozik – hát, akkor ugye értsem meg, hogy nem tudja a macskaalmot kitakarítani. Szobájában a csőtörés csak fokozta a brutális alaphelyzetet. Képtelen felnőni biológiai korához: a sok dohányzástól megroggyant arca mögött elveszett gyermek téblábol.
Luca azt mondja: ültessük le Riát, beszéljünk vele, ez így nem mehet tovább! Mindent te végzel el helyette, képtelen az idejével gazdálkodni. Tök ciki, amit művel.
- Le kéne ültetni Lucát, és beszélni vele – mondja este Ria. – Ez így nem mehet tovább! Ott az a virtuális szerelme: egy egészséges, fiatal nő miért az interneten él szerelmi életet egy olyan faszival, aki soha, de egészen nyilvánvalóan soha nem fogja megdugni?! És szerintem szív is, durván sokat.
Ha kettesben vannak, azt beszélhetik: le kéne Répával ülni beszélni, ez így nem mehet tovább…

14 válasz: “Válság”

  1. batman

    Interneten keresztül nehéz dugni.
    Talán próbálja meg a telefonszexet.

  2. kesztió

    Érdekes, a férfiagy mennyire másképp működik.
    Az az alapvetően illogikus, groteszk és abszurd ötlet jut először eszébe, hogy lányok, vajon mért nem vagytok képesek HÁRMASBAN leülni és megbeszélni a dolgokat? :) :(

  3. sorin

    Ja. ez valami veleszületett női tulajdonság…? Velem nem, pedig én is nőnemű vagyok. (Becsapós álnevem magyarázata: a) ha verset írok, nem szeretem, ha külön szemüveggel néznek, mint “költőnőt” meg kékharisnyát. b) vitában el szeretném kerülni a témához nem találó személyeskedéseket. Kommunikáljatok! Ne úgy, hogy letyepetye-lepetye:-) !

  4. Ursula nővér

    Batman, nem megy! Kicsik a lukak!!! :)

  5. Ursula nővér

    Répa, nekem is van 2 barátosném, aki a netszexet kultiválja. Az egyiket, a 22 éveset sikerült leszoktatni, úgy, hogy összehoztam egy igen potens pasival, aki már féléve naponta hülyére keféli. Azóta csak röhincsél, ha a netes masztizás szóba kerül.

    A másik reménytelen. 40-es csaj, médiaszemélyiség, és egy vidéki földesúr onanizáló kiszolgálója. Több mint másfél éve hitegeti a pasi, hogy egyszer a valóságban is rámászik, de eddig még csak egyszer találkoztak, egy ebéd erejéig, kutyafuttában. A hülye tyúk meg reménykedik, de miben, azt sztem ő maga se tuggya…

  6. Huba

    …ez oan mint a transzformátorház betonfalával teniszezni ;) !

  7. Répa

    Ursula, mi is ezen gondolkozunk, de tudod, az a gond, hogy lelki életet élnek, hihetetlenül prezíc és gondosan fogalmazott leveleket váltanak egymással… A fél élete rámegy, felhív, és felolvassa nekünk e levelet – szóval eszméletlen energiákat öl bele. Döbbenetes, egyszerűen.

  8. ShalomAlechem

    Rita. Így hívták egyik lányt az életemben, aki észbontó módon csak msn-en akart kommunikálni. Nem ám képben, hangban, hanem kizárólag írásban!
    Rövid idő alatt rájöttem, hogy ha így beszélek vele, elveszett ember vagyok. Merthogy kalligrafikus körmondatokkal, szép szárnyas szavakkal úgy be tudta az embert vinni az erdőbe, hogy csak akkor riadtál fel a mákonyos kábulatból, mikor a pofád a nagy tölgyfán koppant… :)

    Attól kezdve csak személyes kontakt, legfeljebb mobil. Így meg egyáltalán nem tűnt egzotikusnak, meg varázslatosnak…

    Hamar vége lett, dühítette, hogy nem vagyok hajlandó olyannak látni, mint amilyennek ő szerette volna láttatni magát….

  9. ShalomAlechem

    “összehoztam egy igen potens pasival, aki már féléve naponta hülyére keféli.”

    Kedves Ursula!

    Szépen kérlek, szerezd meg ennek a pasinak az étrendjét!!! Úgy szeretnék én is ilyen hülyére kefélős lenni… :)

  10. Huba

    K. Ursula,

    [...], szóval várjuk a menüt !

    ;)

  11. kesztió

    Shalom, Huba,

    Nem akarlak atyaian kioktatni, de a legfőbb ingrediens egy
    olyan kívánatos, jófej nő,
    akivel napi rendszerességgel is élvezetes a dolog. :)

  12. Huba

    ..na ne mondd Kesztió ! Bölcs vala hé ……

  13. Luca

    Nemnem, ez tisztán éteri volt, a srácot amúgy személyesen is ismertem, ha elég lesz valaha, hogy “hülyére kefélnek”, Batman barátom, majd igénybe veszem kerítői szolgáltatásaidat és a telefonszexről annyit, hogy a vonal másik végén (szemtanú voltam), nem a bögyös vörös, a fekete démon vagy a szőke cicus, hanem általában ötvenes, kellemes hangú, fogatlan asszonyságok ülnek, akik sokkal inkább érdeklődnek a legújabb befőzési-, mint a mélytorok-technika iránt. Bocsi.

Válasz