Madárház

„A szexuális szabadságomat egy idegroncstelepen töltöm el.”

Na, hogy is van ez a játék, kérem szépen? Egy hét szex nélkül egy veréb, egy hónap egy bagoly, egy év egy sas, tíz év, nos az már egy turulmadár, na, hát nekem verébből már egész regimentem van, bagolyból is annyi, amennyi elég lenne a hazai népesség számára, ha bagollyal szeretnének üzenni, sajnos, sasból is akad, de volt idő, amikor komolyan úgy hittem, jogosan megpályázhatom a turulmadarat is: ebben az országban nekem már babér nem terem, esetleg útra kelhetek, és megnézhetem, hogy áll-e még a honvédnak a Hargitán, mert ebben a degenerált városban már lehúzhatom a redőnyt, és kiírhatom, hogy „érdeklődés hiányában megszűntem”. Korosabb barátnőim nem értik: de hát egy menetre azért lehet alkalmi partnert szerezni, nem, mondják nekem. Te leragadtál a hetvenes években, feleselek velük, a magyar pasik legfeljebb a proszektúrán lelnek maguknak megfelelő partnert, rendes szex egy élő nővel ma már devianciának számít, hát vedd tudomásul, nem lehet, mostanság egy kósza numerára is nehezen kapható valaki.
Szóval, most megint lesz egy baglyom, napokon belül. Zolika lepattant, gondolom, azóta már visszaköttette a pornócsatornát, elvégre szerencsétlen prostituáltak megerőszakolására sokkal izgalmasabb recskázni, mint egy hús-vér nővel lenni, aki néha hozzányúl a könyveihez, és álmában is nő a haja. Hívtam, hogy jöjjön békejelre, de azt mondta, irtózik a sok embertől, mondtam, hogy jó, akkor van jegyem a Maria Serrano-estre, de azt mondta, hogy kevesebb embertől is irtózik, mondtam, hogy jó, akkor találkozzunk előtte, és odaadom a lakáskulcsot, de azt mondta, az meg bonyolult. „Hát ha neked ez bonyolult, akkor inkább mellőzzük egymást”, vágtam dühösen a telefonba, mire azt mondta: „Jó.” Azóta nem hívott.
Neki mindegy, én meg gyűjtögethetem tovább a madarakat. Csak abban reménykedem, ha lesz egy turulmadaram, az felkelti az ornitológusok érdeklődését, és talán lesz közöttük egy férfi is. Csak tíz év az egész. Fél lábon is kibírom.

(*Kontroll Csoport)

14 válasz: “Madárház”

  1. Hargita

    Nosza.

  2. Gugler

    Módszer ami csodát tehet!

    FÜRÖDJ MINDEN NAP!!!

  3. kövi sára

    gugler, ez evidencia. előtte, és utána. de jó volt veled elbeszélgetni.

  4. oitzsek

    Amikor turulkodhattunk volna, hányni akartál. Amikor józan voltál, férfinak se néztél.

    Akkor meg mit jajongsz, mint a cigányvajda felesége, mikor megszült a tizéves szűzlánya???

  5. oitzsek

    nagyon de nagyon
    éncsakmagam adom
    átazapró élet
    apróöröm ének

  6. kövi sára

    lars poetiksson

  7. b

    Azért gondolom ez a blogbejegyzés csak hoz vmit ;)

  8. ShalomAlechem

    Kesztió, majdnem jó, csak nem stimmel az ó!!! :)

    Tudnám, h ezt miért csinálod? Csak így mersz Répának mondani valamit?

    Nagyon leéghettél előtte a múltkor. Azóta olyan vagy, mint egy szakajtó error… :)

  9. kesztió

    Óh, Shalom, Fordított Kesztió tasztatúrájáról biztos lemaradt a hosszú ó, és szegín’ nem hallott még az Alt–162-ről…

    Vagy az is lehet, hogy az óitzsek nem tűnt eléggé átütőnek?
    Most tényleg elvárod tőlem, hogy szakértsem az epigonjaim lelkivilágát? :P

  10. DUREX

    Önkéntes online óvszertesztelők kerestetnek!!!

    Rengetegen jelentkeznek önkéntes óvszertesztelőnek, miután a Durex Magyarországon is meghirdette “civil” tesztprogramját.

    A vállalat ötezer embert szeretne megnyerni minden kor- és nemzetiségi csoportból, tekintet nélkül a szexuális beállítottságra, vagy hogy a jelentkező házas, élettársa van, vagy az egyéjszakás kalandokat kedveli.

    Amikor Franciaországban indították el a hasonló tesztprogramot, az első napon 14 ezren jelentkeztek.

    A nagy-britanniai tesztelésre kiválasztottak az interneten számolhatnak be arról, mennyire találták kényelmesnek a Durex óvszereit és síkosító készítményeit, illetve, hogy ezek mennyire lendítették fel a szexuális életüket.

    Jenetkezni lehet e-mailben, a pontos adatok megjelölésével az

    eloben@mail.datanet.hu

    címen.

    Hölgypartnert biztosítunk!

    CSAK FÉRFI KANDIDÁLÓKAT VÁRUNK!

    2007. ápr. 01.

  11. editéva

    Ilyen esetekre tartogatom a jelszót, amit az egyik exmadárkámtól tanultam: Jó nőnek kell lenni, s a jó tag jön! Szóval, amikor lámpással keresed, akkor kinőhetnek a tollaid, úgyse jön, de amikor nem is számítasz rá, egyszerűen a magad természetes szépségében tündökölsz (rá se baszol, hogy egy hete nem epiláltál), akkor megérkezik a hercig herceg.

    Csekidáut, nekem be szok jönni (elárulom, ienkor szoktam pirosra lakkozni a körmöm). Az ornitológusok uncsik, csak tátják a szájukat s várnak. Habár néha épp az ilyen uncsikból jön elő a kistigris, a nagypofájúak pedig ha tettekről van szó, rothadt pityókává válnak. Majd számolj be a madarászélményekről, ha mégis arra kerül a sor:D

  12. tajhamer

    Ez egy kávét mindenképp megér…

  13. NrutoSun

    this
    I liked Your banner, how do I such on its Blog?

Válasz