Happy End nincs?

De van. Mert ő megkövetett – s én megbocsájtottam. És feledtem a jó tanácsokat: hogy ne álljak vele többet szóba, hogy büntessem, hogy futtassam vele a köröket, hogy ne, és semmiképpen se adjam magam könnyen.
A Szent István parki lakásban boldogan szívtam őt magamba, csókjától s a bortól részegülten feküdtem karja közt, ujjaim szőrös mellkasát szántották, vállát használtam párnámul, s a reggeli napsütésben az erkélyről a Margit-szigetre láttam, elnéztem a reggeli futókat. Édes Réka vagyok azóta is, szeretkezés előtt, közben, s utána, a vágytól fűtött éjszakán és a reggeli félálomban.

A blog itt és most véget ér. Ami most jön, már nem tartozik másra. De nem búcsúzom végleg.

A dzsánki-csajos lakásban, a platánfa legtetején szarkacsalád rakott fészket. De az már nem látszik a google.mapson.

55 válasz: “Happy End nincs?”

  1. Ursula nővér

    A szintetikus drogok veszélyei:

    lappangó pszichés betegségek felszínre törhetnek: skizofrénia, paranoia, pánikbetegség, halálfélelem
    ön- és közveszélyes magatartás léphet fel (ez nem azt jelenti, hogy minden trippes kiugrik az ablakon, mert azt hiszi, hogy tud repülni)
    énvesztés és realitásérzék elvesztése
    vesekiválasztás csökkenése és lassulása
    májfunkciók csökkenése
    szorongás, pánik, kellemetlen fenyegető tartalmú hallucinációk
    motivációk, érdeklődés elvesztése
    lelki függőség kialakulása
    fogyasztása, tartása törvénybe ütközik

    LSD (lecsó, trinyó, bélyeg)

    Tapasztalatok szerint hozzászokás nincs. Társasági drog. Hallucinációt okoz, látomásokat, zavart tudatállapotot, a valóságtól elrugaszkodottat. A személyiség aktuális jellemzőiből adódóan okozhat kirobbanó jókedvet vagy depresszív viselkedést (bad trip), mikor az emberben uralkodó démonok kiszabadulnak. Kinézetre kis papírfecni, általában színes ábrákkal, fantázianévvel.

    Ára: 1500 Ft
    Fiatalok körében elterjedt.

    LSD hatása alatt álló személy elnevezései: betripezett, bepapírozott, betépett.

    LSD hatása alatt álló személy kinézete: nem tipikus narkós kinézet, zavart tekintet, nyugtalanság jellemző.

    LSD-t használó életvitele: nincsenek tipikus jellemzők, kiszámíthatatlan viselkedés. Például felmászik a tizediken az ablakba és ugrik.

    Az LSD-használat lehetséges következményei: extrém mértékű szorongás. Bekattanás, hosszú távon skizofréniát vagy más elmebajt okozhat.

    A kábítószerfogyasztás az egyik legsúlyosabb probléma, amely a világot sújtja; egyik mozgatórugója a maffiák működésének és a szervezett bűnözésnek.

    A drogfogyasztás egy olyan spirál, amelyen ha egyszer elindul valaki, akkor annak már “áshatják is a sírját”. A drogosok általában a gyengébb szerekkel kezdik, és fokozatosan jutnak el az úgynevezett keménydrogokig. A fogyasztótól függ, hogy az idő előrehaladtával átáll-e egy erősebb kábítószerre. Ma Magyarországon szinte minden drogot lehet kapni a feketepiacon, a dealereknek pedig érdekükben áll, hogy nagyobb nyereséget hozó szereket forgalmazzanak. Így előbb-utóbb megkérdezik a fogyasztótól, hogy nincs-e kedve kipróbálni valamilyen erősebb kábítószert (pl. heroint). Ezzel indul be a spirál, ami gyakran a temetőben végződik.

    A morfium rabja tehát elsősorban ingerlékeny, lehangolt, depressziós. Emberkerülő lesz, közömbös önmagával és környezetével szemben. Nem veszi észre, hogy ördögi körbe került: mindazzal fokozott mértékben kellene szembenéznie, ami elől menekül. Lassanként teljesen beszűkül az akaratvilága, mivel csak egyet akar: megszerezni a morfiumot. Lelki élete más téren is szűkül, hiszen egyre fogy az önbizalma, kötelességtudása, csökken az intelligenciája, könnyelmű, hanyag lesz. Fizikai állapota olyan arányban romlik, amilyen mértékben nő drogszükséglete. Feltűnően sápadt, igen sovány, álmatlanságban szenved, fogai kiesnek, haja hullik. Gyakran érik izzadási rohamok, megbetegszik gyomor és bélrendszere, gondok lesznek a szívével és a szexuális életével is. A morfinista mind kevesebbet törődik külsejével, elhanyagolt, ápolatlan lesz. Végül már a drog sem hozza meg a kívánt belső harmóniát és csak a hiány okozta testi kínokat enyhíti ideig-óráig.

    A morfinista úgy fejezi be életét, mint egy ópiumélvező: a teljes testi leromlottságban egy enyhe fertőzés is végezhet vele, vagy öngyilkos lesz, esetleg egy elmeosztályon öntudatlanul tengeti életét.

  2. Ursula nővér

    Igen, Réka, ijesztgetni akarlak! Kár lenne érted!

  3. nandyol

    Szebben kellene búcsúzni Répától, nem sokadszor ismételt észosztással:-)

    Például így:
    Szerettelek olvasni, úgy gondolom, nem voltam ezzel egyedül. A jelek szerint nálad is az vet véget a blogírásnak, hogy egyenesbe jönnek a dolgaid, és ennek örvendek. Hogy többet nem olvashatlak, annak nagyon nem örvendek. Tartson sokáig a reggeli napsütés az életedben!

  4. kövi sára

    hm… aki felkerül a linkfalamra, annak hamarosan rendbejön az élete. ennek csak örülök :)

  5. tajhamer

    Hümm… Csatlakozom Ursula nővérhez , de nandyolhoz is. Soxépdolgot kívánok az elkövetkezőkben, kedves Répa!
    Kövi sára: ha ilyen mágikus hatalma van a linkfaladnak, énis ott szeretnék lógni… Ha rajtam múlik, nem sokáig… :)

  6. blk

    ok. hat akkor: valahogy csak lessz mer meg sosem volt ugy hogy valahogy nem lett volna :)

  7. Ursula nővér

    Nandyol, picinyem, ha ezt észosztásnak olvastad, akkor neked van szükséged rá.
    Hízelegni könnyű.
    Csináld!

    Én maradok az aggódásnál.

    Répáért…

  8. amelie

    Csak egy csendes olvasó vagyok a kezdetektől fogva, de ezt már nem hagyhattam szó nélkül. Jó volt téged olvasni, és sajnálom hogy nem folytatod. Minden jót.

  9. nandyol

    Ursula drága, ha ezt hízelgésnek olvastad, soha nem szerettél még meg a betűiből valakit, akit soha nem láttál, és valszeg nem is fogsz.
    Vagy csak nincs rá eszközöd, hogy szépen kifejezd?

  10. szilard

    eset : mult osszel (2006) tobb alkalommal is megtortenik hogy mikor fellepek a mess-re beugrik egy online ill offline szoveg ‘Repatol’ miszerint egy irto direkt szovegben rakerdez valamire …(mar nem emlekszem mire , de altalanos) . Meebo-t hasznaltam akkor es kerdeses , hogy az a szoveg nekem szolt -e (?) , azzal a pontositassal , hogy a yahoo cimet hasznaltam , a meebo pedig ‘gyujt’ igy nem csak yahoo-t(is) …egybe
    Hat erdekes amit most itt latok , hogy blog meg minden , ha emlexel ra(d)kerdeztem akkor, hogy ismerlek-e , te meg akkor vissza , hogy nem erted hogy en nem mertem … valami kind of . Szoval erdekes …valoszinu a veletlenek.Beleolvasgattam most … nagyon valoszinu hogy akkor nem nekem akartal irni , de igy hogy most ezt az egeszet latom ilyen meretekben kibontakozni(a blog ) , nem tudtam megalni (egy) iras nelkul , … pedig en csak a transzindexen osvenyeltem osszvissza , mikor ide betodulok , …szoval ahogy mondom : erdekes …

  11. Ursula nővér

    Nandyol, te Répa fehér oldalába szerettél bele. Én viszont, foglalkozásomnál fogva is, látom a körülötte gyülekező sötét árnyakat.

    Ritka egyéniség, értékes ember, kár lenne érte!

  12. nandyol

    Ez utóbbiban legalább egyetértünk:-)

  13. RebElne

    Sziasztok! mar reg olvasom Repat, nagyon tetszik, mert o az aki en sosem tudtam lenni es nem is leszek. De nem irtam volna semmit ha nem huz fel teljesen Ursula nover. Olyan mint egy volt-tanaros remalom a regi sulis idokbol:) Ha nagyon akarsz segiteni , kedves Ursula, akkor azt sokfelekeppen megteheted. Lhet hogy te pszichiater vagy, pszichologus, vagy csak egy apolono..de nem vagyok kivancsi ra…
    az aki le tudja irni mi tortenik korulotte es az erzeseit …. az mar felig “gyogyult”!
    kar hogy tobbet nem fogsz irni Repa!!!

  14. NYer

    Nem nekrológot akarok mondani, de azt hiszem, hogy ide illő, akkor is, ha csak ideinglenesen hagyod el a blogszférát:

    „rövid földi pályafutása során sokat élt és sokat szenvedett. Szegényen született, így is halt meg. Páratlan életútja krónikáját hagyta ránk, és vizuális bizonyságát annak a meggyôzôdésének, hogy az emberiség sok mindent képes elviselni és idônként még gyôzni is.”

    (Robert Capa öccse írta testvéréről)

  15. J.A.D.Q.

    Szia Répa,
    örülök hogy olvashattalak! És ha ide már nem is írsz többet, az írást ne hagyd abba, mert jól csinálod. Főleg akkor ne hagyd abba, ha neked is akkora élvezetet jelentett írni, mint nekünk olvasni, kiváltképp azt a pár, brilliánsan ütemezett bejegyzést, amelyért stiláris dícséreteket is inkasszáltál. :)
    Amúgy pedig: riszpekt!

  16. ShalomAlechem

    RebElne, Ursula értelmesen leírta, mitől félti Répát. Bizonyos szintig én is osztom a véleményét. Látható egy negatív folyamat, de remélem félreértjük és rosszul következtetünk!

    Te meg jössz, és játszod itt a vélt eszedet. Mire fel? Tanáros rémálom? Írásodból látszik, hogy neked azt jelentette az iskola. Mind a 6 osztálya… :)

    (Ráadásul egyetlen bejegyzést sem láttam még tőled, a stílusod viszont ismerős. Mi van, még a nickedet is egy másikkal takargatod?)

    Répának meg annyit, hogy ha elmúlik a rózsaszín köd, írjon, írjon, írjon! Szvsz nem kellene ennyire jó embernek lennie, válogatás nélkül mindenkihez. Mert így kihasználják, megvezetik újra és újra beviszik az erdőbe. És mert okos, pontosan tudja, mi miért történt. Az önvádnál meg nincsen rosszabb…!

  17. RebElne

    ShalomaLelkem, igazabol nem neked irtam, amit irtam, ezert nem is vagyok kivancsi a velemenyedre, de ha ugy tetszik, hat legyen… te vagy az az ember aki azt hiszi azert esik az eso mert teged akar elaztatni:))

  18. Szaffi

    Köszi a blogot, Répa :) Azt hiszem, abba a kategóriába igyekszel már, amit a boldog népekről mondanak, miszerint nincs történelmük.
    És köszi a búcsúüzit, igazi meglepetés volt. A legjobbakat neked :)

  19. sorin

    Tanúja voltam itt egy vitának, miszerint észosztás vagy aggodalom-e Ursula reakciója. Olyan aggodalom, ami valóban elég észosztó formában jön ki (nem pont az orvosi adatokra gondolok, azzal legalább alátámasztotta, amit mond.). Mivel megértem Ursula benyomásait – van honnan szednie az tapassztalatot hozzá, dolgoztott addiktológián – , nem cseszegetni fogom őt.
    Csak megjegyzem, hogy ez a picinyemezős előadásmód nem csak nálam idéz elő “szövegértési zavarokat”, sőt még csak nem is azoknál az embereknél, akik hülyék, naivak vagy drogosok. Így elég kevés embernek fogsz tudni segíteni, azoknak is max akkor, ha nagyon jól ismernek és tudják, hogy nem gizdulsz velük.
    Remélem, nem vette senki ezt cseszegetésnek meg okoskodásnak. Nem annak szántam.

  20. Réka

    Kedves Ursula!
    Fogalmam sincs, hogy mi a foglalkozásod (szomorú lenne, ha kiderülne, hogy pszichozofter vagy), de mérhetetlenül visszatetsző volt, hogy “ritka egyéniség, értékes ember, kár lenne érte!”!
    Fogalmam sincs, hogy milyen ember Répa (nem is érdekes, biztos csodás ember, megsúgom, mindenki az!), a bejegyzései jók, nagyon jó volt olvasni. De ha te a gyógyítási szándékod (vagy mid) a szubjekítv szimpátiáddal motiválod – s a többi, uncsibb, butább ott dögölhet meg???????? -, akkor nagyon sürgősen vissza kellene adni azt a diplomát, még amíg nem nézel át a váróteremben valakin, aki csak alannyal és állítmánnyal fogalmaz!

  21. ShalomAlechem

    RebElne, azt hiszem nekünk kettőnknek nincs miről beszélni. Nem tudlak követni az éteri magasságú elménckedéseid szintjére, ráadásul igen emlékeztetsz egyik ismerősöm hasonló hablatyolására. Béke veled!

    Répa, ne hisztizz!!!
    Ursula azt mondta, hogy kár lenne érted, s ezen miképpen lehet azt érteni, hogy másért nem???
    Mi ez a logikai bakugrás?
    Most mindenáron bizonyítani akarod a leépülésedről szóló egyik “jóindulatú” beírást??? :)
    Vagy átmentél szadeszesbe, ők forgatják ki mindig mások szavait?!
    Nem méltó ez hozzád, ennél igencsak többre tartalak!!!

    Jó?

    /Egyébként gratu Ursulának, hála neki, a hepiend után is olvashattunk téged!/ :)

  22. Gugler

    Hulye felgoj. Osszekeveri Repat meg Rekat. Agyatok mint zaptojas. A roma meg jobb is ha nem ir ide. Eddig se kelletett volna. Csinalja a propagandat a alcoholnak es a drugnak meg a promiscuitasnak. Ezert nalunk bortonbe teszik sok evre. Meg is erdemli.

  23. Ursula nővér

    Gugler, te egyszerűen hülye vagy.

    Shalom, picinyem, a Réka tényleg nem Répa volt. Legalábbis remélem! :) Összekeverted! Répa nem dislexiás, s megérti, felfogja az írott szöveget!

    Réka, te sem vagy külön Guglernél. A többit olvasd el Shalomnál!

    Sorin, nálam ez az idétlen becézgetés születési hiba. Normális ember még soha nem sértődött meg rajta, hiszen látható, hogy nem sértésnek szánom.
    Szavaidat se veszem cseszegetésnek, vajha más is így nyilatkozna meg, mielőtt nagyképűen ítélkezik!!!
    A drogosokkal szembeni viselkedésről volt főnököm, Csernus doktor könyveket írt. Hogy merném ezt itt én megfogalmazni?!
    Annyit megtanultam, hogy nincs két egyforma. Van akit csucsujgatni kell, van aki elvárja, hogy leordítsd a haját a hülye fejéről. A kettő között meg a többi.

    Azt meg továbbra is sajnálom, ha Répa komolyan gondolta a búcsút. Nekünk is jó lett volna, ha folytatja, de neki is. Akár terápiaként… :)

  24. Réka

    Ursula, nyertél, durvaságban te vagy a menő!

  25. ShalomAlechem

    Bocs mindenkitől, tényleg elnéztem a nicket.

    Ezért is háborodtam fel a színvonalesésen… :(

    Réka: amit te durvaságnak tartasz, az a nyálaskodás nélküli, egyenes beszéd. De nem forgatja ki senki szavait, mint te az övét.

    Gugler: te vajon miért írsz ide? Elárulod nekünk?

  26. Feministaférfi-né

    Ursula nővér nyert. Ő lett a kedvencem:) Lehet, hogy Répát nem olvasunk már, de Ursulát szeretnék, még, még! Répához nem nagyon írtam be, mert csak élveztem olvasni, annyira nem volt fontos, hogy a véleményemet hangoztassam, nademost. Ursulát biztatni szeretném. Kérlek, írj blogot! Aki ennyire nincs tisztában a szakma alapvető követelményeivel, az vagy hazudik, vagy bajok vannak::)) Az egyetemen volt egy padatanárnőm, aki azt mondta, sose felülről lefelé viszonyuljunk a gyerekhez, és ne mondjuk, hogy mi őt jobban ismerjük, mint a szülei (még akkor sem, ha igen). Aztán pláne Csernussal hencegni…na az vérciki. Még ha a főnököd is volt, nővérke. Sztem te vagy egy aspiráns diák vagy, aki itt fényezed magad, vagy egy lúzer, akinek nem jött össze és elvégzett valami tanfolyamot. De amit itt lenyomtál, az egyszerűen félelmetes. Ha vsizotn VALÓBAN pszichológus/áter/ápolónő vagy, amit kétlek, ójaj, akkor az Isten őrizzen meg, hogy valaha drogozzak!!! Várom a blogot, tsók.

  27. sorin

    Bocs Ursula. Én se igazán vettem sértésnek az “idétlen becézgetést”, csak bosszantóan hangzik (jelen esetben néz ki) vita kellős közepében. Bocs, ez meg az én születési hibám.
    Hogy miért nagyképű, pláne ítélkezés az, hogy megjegyeztem, hogy így elég kevesen fognak rád hallgatni, mert hogymondjam na…mennydörögsz…? Hülye vagyok, nem értem.
    Nem azt mondom, hogy susogj, mint az üde tavaszi lepkefing, de senki nem szeret kinyilatkoztatásokat vagy annak hangzó dolgokat hallani, akár igazak, akár ráadásul még fekete-fehérek is. Automatikusan spanyolviaszt szimatol mögötte, akinek ezt így a képébe tolod. Ha már egyszer előjött az ítélkezés, mint olyan.

  28. Ursula nővér

    Sorin, ez nekem nem megy.
    Én egy alapvetően harsány, örökké vigyorgó, félöreg (majdnem 3 X), trampli vagyok. A betegek szája automatice felfelé görbül láttomra. Hogy rajtam, vagy maguknak röhögnek, ez számomra tökmindegy. A szmájli a lényeg!!!
    Eddig mindig tímben dolgoztam, olyan is volt-van közöttünk, aki tud nagyon visszafogott lenni. Sztem ez így jó, kiegészítjük egymást, s minden beteg megtalálja a kedvére való modorú cerberusát. Nem?

    Spanyolviaszról meg szó sincs. Amit ide leírok, az a saját véleményem. Az ítékezést meghagyom annak a megmondónak, aki ugyan különböző neveken, de egyforma magabiztosággal pocskondiáz engem.
    (Ha lesz időm, megkérek 1 irástudót, hogy diagnosztizálja!)
    :)

  29. Feministaférfi-né

    Drága Ursulánk. Senki sem kívánja, hogy megérts minket. Tényleg. Én pl biztos nem. Csak drogozni nem szeretnék, nehogy valaha olyan emberek szemsugarába kerüljek, akik az én problémámat felhasználják arra, hogy sajátmaguk ügyeit bonyolítsák. Itt a stílusodról volt szó, Néni. Senkit sem érdekel a te Tíímszellemed vagy örökvigyorod, amire oly büszke vagy – hiszen eredetileg Répát akartad veszettül megmenteni, rimembör?? HA már agyatbirizgálunk, asse nagyon kóser, hogy az egyéni profizmusodat sürgősen egy csapat és egy név (team, sztárCsernus) illetve egy attitűd (smiley) mögé sorakoztatod, mert azzal erősebbnek érzed magad. A paranoiádról nem is beszélve, amit odaburkolsz: nyugi, nem Egy nicken piszkálódtak fel rád. Ha lesz időd a sok ingyenmentés közben, járj utána. Ha pedig tényleg pszichológiával szeretnél foglalkozni, ne répákat üldözz meg önjelölteskedj, hanem ülj le és írj blogot. Mondom. Neked kell egy figyelem, csak ennyi a bajod. Fog ez menni, szorítunk! Még akkor is, ha nem is olyan biztos, hogy olyan tehetséges vagy:)

  30. unom

    unom mar, hogy egyfolytaban vagdalkoztok, ez eredetileg bucsunak indult, de ti csak osztjatok az agyat.

  31. ShalomAlechem

    Feministaférfi-né, nálad ostobább, felfuvalkodottabb, rosszindulatúbb embert nem hordott a hátán az öreg Föld. Menjél már haza, és csesztesd saját családodat, ők biztosan hozzá vannak szokva ehhez a tömény hülyeséghez!!!
    Javaslom, hogy senki se reagáljon beírásaidra, maszturbálj tovább egyedül!

    Répának meg minden jót és sok szerencsét kívánok! Semmi se jöjjön be abból, amit itt egy hét alatt összeaggódtunk!!! :)

  32. ShalomAlechem

    Sorinnnak: szvsz neked is igazad van, meg Ursulának is. Van, akihez valami borzasztóan lehet csak közel kerülni, hogy segíthess neki, és olyan is van, aki sokkal inkább azt várja, hogy röhögve hátbavágd, hogy haver légy.
    Remélem nem veszed rossznéven a kiegészítést!

    Nagyon szép hétvégét kívánok mindenkinek!

  33. ShalomAlechem

    Hoppá! Kimaradt a lényeg!

    …akihez valami borzasztóan lehelletfinoman lehet csak közel…

  34. Feministaférfi-né

    Sálom:”maszturbálj egyedül”. No comment:)

  35. ShalomAlechem

    Kesztió, ne hülyéskedj!

  36. Nemdrogosdrogos

    A magányos maszturbálás szöges és szenvedésekkel teli ellentéte a közös maszturbálásnak, amely természetesen csupa öröm, kéj és szenvedély. Ha ShalomAlechem ezt kívánja valakinek, valószínűleg tudja, mit beszél…

  37. Ignotus Pál

    Kedves RépaRéka!

    Remélem, búcsúd csak ideiglenes, s nem gondolod végleg és komolyan!

    Akár így, akár úgy, kívánom neked Isten áldását minden lépésedre! Kívánom, hogy el tudd választani az ocsút a búzától, a nemest a nemtelentől, a gyöngyfényű igazat a csillogó hamistól!
    Adjon a Teremtő testednek egészséget, lelkednek békességet! Ha e kettő megvan, a többivel majd csak elbírsz valahogy.

    Végül:

    “Amikor gyenge vagy, akkor vagy a legerősebb. Amikor semmid sincs, tiéd az egész világ.
    Amikor végképp elbuktál, és úgy érzed, már nem bukhatsz
    alább, akkor már csupán egyetlen sóhajtás a győzelem.
    Egyetlen sóhajtás.
    Sóhajts!
    Fújd ki a levegőt, ereszd el a kétségbeesést, ereszd el
    dühödet, ereszd el a görcsös akaratot!”

    (Colin J. Fayard)

    Szeretettel:

    Ignotus

  38. sorin

    Dehogy veszem rossz néven! Ennek a tudatában írtam azt is, amit eddig; én nem leszkanderezni akartam Ursulát.
    Igaza van, de ha tényleg embereken akar segíteni, nem mindegy, kinek hogy. Említette Csernust. Nekem csak egy bajom van vele: mindenkire ugyanazt a technikát alkalmazza. Ami nála is bejött és amit ő bombabiztosan tud. Nem jön be mindenkinél és minden esetben. Más bajom nincs. Csak annyi, hogy a nyálaskodás és Ursula egy-két “megmondása” között kismillió átmenet van.
    Apropó megmondás: egész biztos, hogy egy van belőlem és kicsit (nagyon) bosszantó, hogy valaki tökismeretlen ember helyett is kapok. Aki lehet, hogy nagyképű, megmondó és mittudomén még milyen, de az nem én vagyok! Sorin csak egy van, az is minek:-)))

  39. sorin

    ill. az is láb alatt

  40. Ursula nővér

    Sorin, egy nagy puszi neked!!!

    Shalom, lehetségesnek tartod? Mondtam én, hogy nem áll föl neki. Az ilyen mindenre képes… :)

    Ignotus, te vagy itt a csúcs!!! Istenem, ha nekem egyszer ilyen pasim lenne, aki még elbúcsúzni is ilyen gyönyörűséges szépségességgel tud!
    Lécci, csak egyetlen sort írjál nekem is!
    ursus@freemail.hu

  41. Nemdrogosdrogos

    Ahhoz képest, hogy Ursula nővér milyen heppikleppi és profi, elég jól mellreszívta egy kóbor nick beszólását – különben nem habzana ennyire és nem pedálozna ekkora bő nyállal másoknál védelemért. Lehet, hogy mégiscsak van ott egy kis (ön)bizonytalanság? Talán mégis (ön)terápia is kellene?Hm.

  42. ShalomAlechem

    Tisztelettel kérem azt az idiótát, aki nagyképű nickjeivel köcsögködik itt napok óta:

    1. Ne rontsa el Répa búcsúját!

    2. Ha tényleg nem áll fel neki, talán a doktor bácsi segít, s akkor nem kell szublimálni!

    3. Ha pedig nem erről van szó, ne ide írogasson hülyeségeket, inkább csináljon magának egy kistestvért!

    Mély tisztelettel:

    Shalom

  43. RebElne

    Te Shalom, mindig voroset latsz? Mindenki bejegyzesere kell reagalnod? Mit adott neked, hogy ennyire kell vedelmezd?? Vagy beszelgethetneked van es nincs kivel?? Es nezz utana mit jelent a “szublimalas”:))
    szep napot mindenkinek.

  44. ShalomAlechem

    - Nem mindig, csak utálom a szemétkedőket.

    - Nem mindenkiére, csak felfuvalkodott pöfetegekére.

    - Répa jó szót adott, és úgy egyébként is pofátlanságnak tartom belefingani az istentisztelet csendjébe.

    - Van kivel beszélgetnem, adja a Teremtő, hogy soha rosszabb ne legyen!

    - Te nézz utána, mit jelent a szublimáció, valahol az impotencia környékén megtalálod ezt a jelentését is! Kesztió ilyenkor egy cifra tirádát szokott kivágni, széles skálán, a fejhangú kukorékolástól a csöndes, ámbár igen álszent sajnálkozásig a másik tökéletlenségén. Én, lásd kivel van dolgod, nem ütöm le a labdát, hogy még ezt sem tudod! :)

    - Adjon neked is pont olyat, mint amilyet nekünk kívántál!

  45. RebElne

    Shalom! Igazad van! Csak nincs idom utananezni reszletesen, de a klinikai pszichologia es Cioran nevet mar latom ugyanazon az oldalon… ha jol ertem, lelki impotenciaval kapcsolatos?? Ma is tanultam valamit. De hogy mentsegemul szolgaljon, legalabb annyit, hogy az miatt reagaltam igy, mert en legtobbszor a szublimacio kemiai ertelmezeset hasznalom …… Elnezest. Tenyleg szep napot kivantam, semmi hatso gondolat nelkul!

  46. RebElne

    vedekezo mechanizmus…. neki kell fogjak a pszichologianak:))

  47. ShalomAlechem

    Béke veled!

    Álmod legyen virágoskert, ébredésed illata kuglóf és kakaó! :)

  48. Répa

    SHALOM!!! MIÉRT NEM MŰKÖDIK AZ KUKACPOSTÁD???? BÚCSÚZÁS VÉGETT! JELENTKEZZ A REPABLOG@FREEMAIL.HU-N!

  49. ShalomAlechem

    Igenis, értettem!

    Kérek engedélyt lelépni!

  50. b

    Szia Répa-Réka. Persze nem ismerlek, ez a blog szép természete meg minden, de szerettem ezt a blogot. Néha megkotortad a lelkiismeretem, meg a kezem is haraptam már pár alaklommal, hogy nehogy hangos nyerítéssel zavarjam fel a szerkesztőség puskaporos hangulatát. Mély dolgot mások fűznek a kommentek közé, én csak a blozó éned ismerem, de azt hiányolni fogom.
    Ennyiskész.

  51. Szaffi

    Ojj, most jöttem rá, hogy itt megszűnőben a közös kommunikáció. :) Ignotus, már pár hónapja meg akartalak kérdeni, nagyon fontos. Egyszer azt írtad, hogy foglalkozol kamaszokkal? Vagy nem ezt, csak valami effélét. De amit hozzáfűztél, azzal kapcsolatban lenne pár nagyon (számomra legalábbis) fontos kérdésem. Légyszi. :)

  52. Huba

    Kedves Répa,

    Egy ideje már nem olvastam a blogodat, nem jött be a munkahelyen. Most meg döbbenten olvasom, hogy vége.

    Szerettelek olvasni, vágyat ébresztettek újból írásaid olyan dolgok iránt melyekről már lemondtam keservemben…

    Blogod közvetlen hatása, hogy saját vasalom van, mióta olvastam, hogy nálad minden kivan vasalva mindig.

    Csak szépeket az életben !

    :)

  53. dy

    hát ez komisz :)

  54. zsull

    Udv, Repa, te csetelgettel regebben a Tiloson? :D

Válasz