Ezekben a percekben…

… állítólag a Markó utcába szorították be a tüntetőket. Állítólag a vízágyúban festék van, hogy megjelöljék a rendbontókat. Szerintem ez csak vicc, bár ki tudja.
A nagy nyári semmittevést felváltották a dolgos hétköznapok. Iskolába járok, már három napja, és mivel közel húsz évig oktatási intézménynek a közelében sem jártam, izgalmasnak találom, hogy korán reggel egy rozoga padra hajtva a fejemet bóbiskolhatok. És mert hihetetlenül szociális vagyok, egy új közösségbe kerülve természetesen megint körém gyűlnek az emberek. Már szinte mindenkivel beszélgettem, tudom, ki mit csinál, mi érdekli, engem már a tanügyisek is Répa drágámnak szólítanak, három nap alatt összespanoltam kéttucat emberrel, felszólítottam az egyik tanárt, hogy mellőzze a szexista kijelentéseit, egy másikat majdnem elgázoltam a járdán, meghívtam három osztálytársamat a dzsánki-csajos lakásba teázni, felajánlottam az egyik tanügyisnek, hogy megfuttatom a kutyáját a Városligetben, és a jövő hétre közös múzeumlátogatás szervezek, megint, megint én vezetem a népszerűségi listát, megint engem szeret mindenki, nem adnám én a bőrömet, mert jó benne lenni.

7 válasz: “Ezekben a percekben…”

  1. shark

    Remelem most nem az kovetkezik hogy eldicsexel hogy a 30% feljott oboazas celjabol es ezert a masik 50% ki kelett hogy dobd a haloszobadbol, mikozben a maradek 20% pisilt rad kozben….

    Naaaagyon remelem….

  2. Ignotus Pál

    Shark, ezt egy jobbkezes pornófilm után írtad?

    Egy igazi barátnő azért nagyságrendekkel jobb ám!

    Utána nem érez az ember késztetést írogatni… :)

    Vagy csak irigyled Répát kaleidoszkopikus nemi életéért???

  3. shark

    Nem, a Repa blog utan irtam(sajnos)…
    Jopofa, de faraszt amikor a promiszkuitasaval villog. En nem asszondom ne valalja fel, csak ne dicsekedjen vele.

  4. Répa

    Hmm, nekem meg az volt az érzésem, hogy azt nem komálod, hogy én még jól is bírom érezni magam a bőrömben. Sajnos az osztálytársaim szinte mind nőneműek, így nem hiszem, hogy szexre sor kerül :-( ( Kedves Shark, majd arról is értesítelek, amikor egy sötét szoba sarkában ülök mély depresszióba esve, Hervay Gizellát olvasgatok, és suicid késztetéseim vannak, mert úgy látszik, te az ilyen sorokat szívesebben olvasnád…

  5. shark

    Ez inszinuacio! :)
    Neeem, azok se jok.
    Valogatos fajta…
    Mar banom is hogy belepofaztam, de nem tetszett az a lepisilos resz & nem szerettem vna ujra olvasni. Az egesz olyan volt mint egy “jobbkezes pornófilm”. (a hiba vszinu az en keszulekemben van).
    Mostnemtom, vszinu komoly kulturalis es geografiai tavolsagok vannak kozotunk. Es szerintem amilyen exotikusnak szurodik le az eletedet a blogin keresztul, es ahogy engem kikeszitene az te libertin hozzaalasod, ugyanyugy megolne teged is az en eletem.
    Ezzel azt akarom mondani hogy nem szamit senki velemenye, csak maganak.. de annak nagyon.
    Szoval minden OK.

  6. Répa

    Válogatós fajta vagy, babám, sebaj, azért csak olvassál. Most kis színvonalemelkedést szeretnék, vettem otthonra egy ócska gépet, így már nem csak percek állnak rendelkezésemre.
    Nem tudom, megölne-e engem a te életed, tudod, nekem rengeteg barátnőm/barátom van, akik egészen más életet élnek, mint én, és még olyan is van, hogy boldogok benne, látszik rajtuk, nem hazudnak, most mondd meg! El kell fogadni, hogy másnak más az útja, jól is van ez így. Remélem, kulturálisan jobb vagy nálam, nem lefelé szeretnék nézni, hanem előre. puszi

  7. shark

    Na most mi ez a csend itt???
    Ezt en nem neveznem szinvonalemelkedesnek…. Vagy ez lenne az ;-)

Válasz