Tipp

Ha sír az ember, félbe kell vágni egy nyers burgonyát, és azt tenni a szemre, akkor nem dagad be. Sajnos, a Knorr burgonyapürépor nem alkalmas erre. Igazi krumpli meg sosincs itthon, mert az meg kell pucolni, nem szeretek ennyit vacakolni a háztartással.

9 válasz: “Tipp”

  1. werther

    mindig is foglalkoztatott az a kérdés, hogy ez a fajta érzelmi beteljesületlenség, jobban mondva beteljesíthetetlenség, ami szerintem az álmok és a valóság között feszül minden erőfeszítésünk ellenére:

    a, egyetemes emberi tulajdonság,
    b, a nyugati civilizáció mentális következménye,
    c, értelmiségi nyavalygás.

    szerinted?

  2. Adminisztrátor

    d. szexuális kielégületlenség

  3. werther

    szexuális kielégületlenség esetén az ember nem pityereg, hanem maszturbál, nem?

  4. Adminisztrátor

    Á, az még szomorúbb. Egy maszturbálás után lehet csak igazán bôgni.

  5. werther

    hát, ez nekem új….

  6. Adminisztrátor

    Akkor érzi csak magát az ember szexuális páriának! Különben is, ellentétben a szóbeszéddel, meg amit az a buta Oravecz Éva Csilla írt a Narancsban, van ám olyan feminista is, aki nem veti meg a vaginális orgazmust. Sôt.

  7. werther

    azt hiszem, férfiként nekem ebben a kérdésben nem lehet autentikus véleményem…

    a nők valahogy rosszul vannak programozva: a szex és az érzelmek összekapcsolása, úgy tűnik, szinte bármilyen felállásban csak lelki traumát tud okozni (nem számítva a hibaszázalékon belüli arányt képviselő ideális házasságokat)

    utóirat: mi megy ma a Tháliában?

  8. Adminisztrátor

    ööö, nem tudom, tegnap a nemzetiben voltam, Csak egy szög, a cigányok történelmérôl szóló darab. Ja, hogy az öcsémék mit tekintettek meg? A West Side Storyt.

    A szex és érzelem összekapcsolódása mintha a férfiaknál fontosabb lenne. Úgy vettem észre, hihetetlenül derogáló a számukra, ha egy nô nem szerelmes beléjük.

Válasz