Hanga baba

Este jön hozzám a két és fél éves kereszteletlen gyerek, Hanga baba, kis unokahúgom. Öcsémnek és sógorasszonynak színházjegyet vettem, s amíg ők a Tháliában szórakoznak, enyém az orálisan fixtrált kis nuna. Sajnos, az a rossz szokása, hogy mindent az orrába dug, öcsém egy hatalmas csipesszel járkál, hogy kibányássza a felhelyezett tárgyakat.
Hanga nagyon okos. Egészen picike volt, s mikor megkérdezték tőle, hogy csinál keresztanyu, amikor depressziós, két kezét halántékára tette, jobbra-balra ingatta a fejét, s azt kiabálta: jaj-jaj, jaj-jaj. Alig tudott beszélni, mikor megállt előttem, és azt mondta: popo. Mármint hogy énekeljük el az Avanti poppolót, mert ő azt is tudja. És tudja a Szájbergyereket, meg a Gézu anyját, és az alternatív zsipp-zsuppot: zsipp-zsupp, kenderzsupp, ha megázik, áthívjuk a spanokat, becsavarjuk, elszívjuk. (Lesz mit magyarázni az óvo néniknek szeptemberben!)
Hát az is biztos, hogy felnőttkorában majd nem azt fogja mesélni, hogy keresztanyunak milyen finom almáspitéje van, mert sajnos, csak macskakaja van otthon. Mindegy is, mert nagyjából csak a sminkkészletem érdekli, kiborogat mindent az ágyamra, és keni magára a rúzsokat. Pontosan ismeri a szót: szemhéjapplikátor, tudja, mi a szempillaspirál, és hogy az alapozóval kell kezdeni.
És van egy dzsánki babája is, így is hívja őt. Editkével varrattam a babának fekete miniszoknyát, bőrdzsekit, szakad hátizsákot, neccharisnyát, sőt, van egy Martense is. Dzsánki baba bulizni jár, és mit kell vinni a buliba? Cigit, piát és hamit. (Hú, szegény szülők, mit fognak ezek égni az oviban!)
Amikor utoljára vigyáztam rá, még nem volt szobatiszta, és természetesen beszart nálam. Éktelen büdös volt a kölök, valami penetráció! Jó fej akartam lenni, és felajánlottam a pelenkacserét, de visszautasított, sőt állította, hogy ő nem szart be. Gondoltam, amíg nem jön meg az anyja, körbefújom a gyereket azzal az édeskés Chanel-parfümmel, amit használok. Csak hogy szalonképes legyen. Sssss, ssss, jó sokat, hogy elnyomja a szarszagot.
Aztán persze hónapokig ment a viccelődés a családi fórumokon.
- Hanga, hogy tett tisztába keresztanyád?
- Befújta a popimat.

2 válasz: “Hanga baba”

  1. Waramunga

    Ezek utan lecserelem Rejtot.

Válasz