Interperszonális kapcsolatok

Így hívják ezt szaknyelven. Vagy mifene. Szóval hogy én szeretek együtt lenni emberekkel. A barátaim szagok, ízek, hangok, érintések halmaza. Felismerném őket vakon is. Azt a gyalázatosan kevés férfit, akivel sikerült többször is szeretkeznem, ízről is be tudnám azonosítani.
Szeretem az érintést. Szeretem, ha Luca megfésüli a hajam, kedvem lelem a kozmetikusban, a masszőrben. Jó együtt aludni, macskával is, emberrel is, lánnyal, fiúval, szeretővel vagy csak úgy. Vagy a naturista uszodában, amikor csak fekszem a meleg vízben, és megkérem Józsiékat, hogy tartsák a fejem, az is jó (csak az nem jó, hogy közben az új adózási lehetőségekről beszélgetnek).
És ülni az éjszakában, és csak lökni, lökni a rizsát, hülyeségekről fecserészni, az is nagyon jó. (Ennek is van szakneve. Úgy hívják: verbális kurkászás. Ha jól emlékszem, egy Duncan nevű arc írt róla először, én Csányi Vilmos valamelyik könyvében, illetve Szvetelszky Zsuzsa pletykakönyvében olvastam róla, hogy az embernél a beszélgetés ugyanolyan fontos, mint a majmoknál a tetvészkedés.)

Ezért számomra teljességgel érthetetlen, hogy a szépszemű fiú csak sms-ben értekezik velem. Nem tudom, mit kezdjek vele: ez valami abberáltság, és koptassam le?
Abcúg szembenézés és beszélgetés? Ennyi kell belőlem? Pár kurta sor?

4 válasz: “Interperszonális kapcsolatok”

  1. blk

    Lehet hogy ma már mást jelent a beszélgetés… vagy inkább ennyit jelent és nem többet.

  2. Tihamér

    Egyetértek a kérdéseddel. Én legszívesebben szemtől szemben állva beszélgetek az emberekkel, mert akkor majd’minden turpisság kiderül. Lássam, érezzem a másik fél reakcióit, lássam mit mond a szájával és a testével, ha “éppen úgy van” akkor megérinthessem, stb. Szerintem ebben rejlik a beszélgetés szépsége. Persze, néha az sms is jól jön, de csak amikor muszáj. És tényleg csak pár szó erejéig… Mint most is… :)

  3. batman

    Én is az SMS-t részesítem előnyben, de csak azért mert irásban jobban megy a komunikáció.
    Szerintem gátlásos a “szépszemű” pasid…
    A türelem rizsát terem.

Válasz