Ha lepisilnek

Ez nem tudom, hogy működik, megváltozik valami bennem, és más szagot bocsájtok ki, vagy egészen egyszerűen a férfiak megérzik rajtam egy másik férfi szagát, mintha egy kutya jelzésértékűen lepisilt volna…
Szóval nem értem, én nem ülök másképpen a metrón, és nem nézek ki se rosszabbul, se jobban, nem beszélek másképp, vagy nagyon titokzatos a dolog, vagy pofonegyszerűen csak kémia.
Van, hogy hónapokig-évekig nem néznek rám a férfiak. Van, hogy már beleőrülök a cölibátusba, és ha valaki a túlzásba vitt, csapongó nemi élet hátrányairól papol, azt legszívesebben falhoz vágnám: haver, inkább kiégett nő leszek a sok keféléstől, mert a szex nélküli élettől meg lehet veszni! A Prozac, az elég jó, csökkenti a vágyakat, a Xanax is segít. Persze legjobb lenne egy kiadós nagy baszás.
De az nem jön össze sokszor, az istennek sem.
Az ember lánya meg éjszakákat tölt kettesben a suicid késztetéseivel.
Aztán egyszer csak összejön. Megtörténik a csoda: rendszeres időközönként feljön hozzám egy férfi szex céljából. És rajtam hagyja a nyomát, és ezt a többi férfi, mondom, valami titokzatosság folytán, de megérzi.
Ma, amikor a Fekete Dobozhoz mentem fel, a csinos postás kezdett udvarolni, nagyon kedvesen, így a végén megadtam neki a telefonszámomat. Aztán rá fél órával egy nagyon szexi feka pasi szólított meg a 83-as trolin, Afrikából jött, a műszaki egyetemen fog tanulni. Hát, neki is megadtam a telefonszámomat, mert elég jó segge volt, és szép bőre, meg egyébként is, néger, meg katolikus pap, hmm, egy néger katolikus pap, az lenne ám az igazi! Vagy egy néger katolikus pap meg egy katolicizált zsidó pap, a gyóntatófülkében… És mondjuk a négernek nagy farka legyen, a fehérnek meg nem, annak minek is, elvégre nála a világhatalom.
Na, ma jön az a jóember hozzám, megint lepisil, és a többi férfi ezt érezni fogja, és mind-mind meg szeretne velem ismerkedni.
Jól van ez így.

9 válasz: “Ha lepisilnek”

  1. Király A.

    Királynő vagy.

  2. Csont Hülye

    Überkirálynő vagy :)

  3. zse'

    Oooo! ez tenyleg igy van :-) Sokaig sehol semmi pasas, s aztancsak egyszer kezdnek jonni, tobben. Addig keso mig az elso megjelenik.Ki erti ezt!? Talan be kene osztani oket, hogy jusson beloluk insegesebb idokre is…. (?)

  4. erdélyi

    ez a férfiakkal is pont igy van…őket és lepisilik a nők:)

  5. batman

    Két férfival egyszerre próbáltad már?

  6. Répa

    Jaj, ez felháborító, kedves Batman, de jó volt, és kipróbálnám még párszor. :-) ) De nő nem jöhet, kőheteró vagyok.

  7. batman

    Két szőke csajjal egyszerre. Ez az álmom.

  8. Répa

    Sok lesz az neked, Batman barátom :-) ) Szerintem csak a nők élhetnek promiszkuitásban, tudod, mi bírjuk az iramot!

Válasz